subota, listopada 17, 2009

Kamenovan autobus s posuškim Framašima. Nema ozlijeđenih.

Kako to obično biva u BiH multikulti gradovima u državi u koju je uloženo 14 mld dolara u obnovu suživota preko raznih NVO mafijaških udruženja, u subotu navečer, 17. listopada, u 19,05 sati, u Mostaru je kamenovan autobus „Posušje bus“ . Ne zato što je bus, nego zato što je iz Posušja.

Grupa mladića iznenada je s kamenicama u ruci izletjela iza zgrada u ulici koja vodi od parkirališta Franjevačke crkve prema Bulevaru.

U tom trenutku kretala su se dva autobusa „Posušje bus“ u kojima su bili članovu posuške franjevačke mladeži – Frame.

Prvi autobus nije pogođen, dok je drugi pogodilo nekoliko kamenja od kojih je razbijeno zadnje bočno staklo. Nakon odlaska s mjesta napada uviđaj su izvršili pripadnici Policijske postaje Mostar.

alt

Nitko od putnika – framaša nije ozlijeđen tako da su se, nakon policijskoga uviđaja, putnici istim autobusom uputili prema Posušju. Izjavu službeniku policije dali su vozač Željko Bago i voditelj Frame fra Mario Knezović.

Inače, tog dana je u Mostaru održan festival duhovne glazbe – Framefest.

Više na www.frama-posusje.com

Inače ovo nije prvo demoliranje automobila iz ZHŽ-a nakon Nereda u Širokom. Naime tvrtke Mepas demolirano je u Sarajevu sutradan nakon huliganskog divljanja u Širokom.

poskok.info