nedjelja, prosinca 13, 2009

Bandić u Ljubuškom: Poduprijet ću treći entitet ako se ništa lideri u BIH ne uspiju dogovoriti

U sklopu predizborne kampanje za predsjednika Republike Hrvatske, predsjednički kandidat Milan Bandić je danas posjetio Ljubuški. Okupljenim građanima Bandić je kazao kako je četiri puta bio gradonačelnik Zagreba i zaključio da se isplati raditi, ljubiti čovjeka i biti dobar.

"Siguran sam da ću pobijediti. To je potvrda vašeg dolaska ovdje. Ja sam prijatelj BiH i ljudi u BiH", istaknuo je Bandić.
Image

Naglasio je kako Hrvatska ima obvezu skrbiti o Hrvatima u BiH, jer je Hrvatska postisnica daytonskog sporazuma.

Što se tiče Hrvata u BiH istaknuo je kako su samo na papiru ravnopravni, ali ako se za stolom ne uspiju dogovoriti tri naroda u BiH, onda će poduprijeti Treći entitet. Za Ljubuški je kazao da je Califorinia Hercegovine, te sve pozvao da rade kako bi gospodarstvo procvalo, prenosi Ljubuski.info.

Zanimljiva je činjenica da uz Ivu Nuića Izborni stožer čine sve same vedete HD ZBiH Ljubuški: Igor Vučić - Hugo, Tihomir Kvesić, Srećko Tomić i Ante Prskalo, te još mnogi drugi.

Inače, Milan Bandić je danas posjetio Ravno, Stolac, Čapljinu i Međugorje, a u poslijepodnevnim satima posjetit će Čitluk, Široki Brijeg i Mostar.

U sklopu predizborne kampanje za predsjednika Republike Hrvatske, Bandić će sutra posjetiti Grude u 9, 30 sati, Posušje u 10 sati, Tomislavgrad u 11,20 sati, Ramu u 12,40 sati, Uskoplje u 13,40 sati, Kupres u 15,10 i Livno u 16,15 sati.

U Livnu će Kićo Slabinac održati koncert.

(Fena)