utorak, veljače 09, 2010

OBLJETNICE PARTIZANSKIH ZLOČINA I JUGO-KOMUNISTIČKIH UBOJSTAVA


Dana 7. veljače ove godine navršilo se 65 godina od partizanskog pokolja franjevaca u Širokom Brijegu, a 10. veljače ov. g. 50. obljetnica od ubojstva zagrebačkog nadbiskupa i kardinala dr. Alojzija Stepinca.

Za nekoliko dana na vlast stupa novi, treći predsjednik Republike Hrvatske koji kao pravnik šuti o partizanskim ratnim zločinima i zločinima protiv čovječanstva i genocidu koji je partizanski režim Komunističke partije Jugoslavije i KPH godine 1945. počinio nad hrvatskim narodom. Sramota za tog pravnika i za cijelu pravničku struku koja o tome šuti! Taj novi predsjednik najavio je ustrajavanje na podjeli hrvatskog društva na “crne i crvene”, rekavši da u Bleiburg neće ići pokloniti se žrtvama komunizma jer da se tamo komemoracija zlouporabljuje od strane “nekih ljudi u crnom”. Umjesto toga, nakon otvaranja Hude Jame, hvali Tita, sramotno izjavljujući da je taj masovni zločinac (kojeg novi predsjednik tako ne zove) navodno “naš velikan”. Također je u jednom zagrebačkom tjedniku taj nekadašnji Titov gardist (služio vojni rok u JNA u Titovoj gardi u Beogradu) govorio neistinu o svom ocu, uljepšavajući njegovu biografiju, na što je aktivist za ljudska prava iz Hrvatskog helsinškog odbora, Ivan Zvonimir Čičak, upozorio u TV-emisiji “Lica nacije” (HTV1) od 05.02.2010. da je otac od novog šefa države sudjelovao u progonu hrvatskih proljećara.

Novi je predsjednik priznao da je u biti izabran zahvaljujući glasovima vjernika, kršćana, katolika, a ne ateista (nevjernika). Bez obzira na tu činjenicu, on nije spreman progovoriti o zločinima protiv kršćana u Hrvatskoj od strane komunista (borbenih ateista), tako da je preko jedan milijun hrvatskih glasača na predsjedničkim izborima izabralo kandidata koji smatra svojom misijom držati poklopac nad pandorinom kutijom, zvana zločini maršala Tita, zatvorenom, a tu služi opet za Glavnog državnog odvjetnika RH potvrđeni Glavni državni odvjetnik čiji je otac u Drugom svjetskom ratu, isto kao I otac od novog predsjednika, bio u partizanskoj zloglasnoj “XI. dalmatinskoj (biokovskoj) brigadi 26. divizije Jugoslavenske armije”, u kojoj su se nalazili i zloglasni ubojica Simo Dubajić koji je sudjelovao u ubojstvu širokobrijeških fratara u veljači 1945 godine, zatim general JNA koji je predvodio napad na Vukovar 1991. godine, Veljko Kadijević, koji je 1943 dezertirao iz partizana, te nekadašnja premijerka komunističke jugoslavenske vlade, i u biti očevi mnogih hrvatskih političarka i političara koji su u posljednjih 20 godina vladali u samostalnoj Republici Hrvatskoj.

Predsjednik slovenske državne komisije za istraživanje skrivenih masovnih grobnica, Jože Dežman, koji je 2009. otvorio masovnu grobnicu u rudniku sv. Barbare u Hudoj Jami gdje su partizani ubijali zarobljene Hrvate, je na tribini u Zagrebu 2009. rekao da su njegovi roditelji bili u partizanima, ali da je njegova moralna dužnost istražiti i prosvijetliti javnost o partizanskim zločinima kako anatema zločina ne bi pala na njegovu djecu. Ni slično tako ne razmišljaju hrvatski dužnosnici koji bi najradije da su funkcioneri Jugoslavije, ali Jugoslavija je propala i nestala jer se temeljila na nepravdi, na stotinama grobnica u koje su partizani sakrili žrtve jugo-komunizma koje vlasti u Hrvatskoj ne žele ekshumirati da bi se civilizirano pokopali, niti kazniti počinitelje najvećih zločina u hrvatskoj povijesti! Na kraju doslovno ispada da njemačko pravosuđe sudi pripadnicima nekadašnje Udbe, njezinim tajnim agentima i doušnicima, za kazneno djelo (jugoslavenskog) državnog terorizma i ubojstva hrvatskih emigranata na njemačkome tlu iz osamdesetih godina (nedavno je njemačk krim-policija uhitila udbaškog doušnika Vinka Sindičića). U Zagrebu nalogodavci tih zločina slobodno žive i uživaju privilegije, pod zaštitom državnog vrha! Tako su si katolici u Hrvatskoj sami izabrali one koji ih mrze, preziru i smiju im se, koji im se rugaju, i koji ni najmanje pokajnički štite svoje očeve zločince od kaznenog progona hrvatskog pravosuđa, u biti, nešto manje od trećine hrvatskih birača je izabrala da nad njima vladaju umišljeni lažljivci i zločinci, i stražari nad istinom koja se u Hrvatskoj ubija od strane vlastodržaca!

Prije nekoliko dana je gospodarski stručnjak iz Ekonomskog instituta u Zagrebu, dr Slavko Kolić, rekao na Hrvatskoj televiziji da će hrvatski narod trpjeti depresiju u gospodarstvu do 2030. godine ako se nešto drastično u svijesti vlastodržaca ne promjeni! Ti isti koji hvale Tita su nas i doveli u ovakvu kriznu situaciju. Sjetimo se samo što je rekao prvi predsjednik Republike, Franjo Tuđman o Titu, u Sedlarovom filmu o njemu (Franceku), da “je Tito najveći državnik Europe”. Kad je Tito navodno najveći državnik Europe, i navodno naš velikan, onda imamo i najveće dugove u Europi, i najveću stopu mortaliteta u demografskim istraživanjima u Europi, i najveću nezaposlenost po glavi stanovnika, najveću pljačku gospodarstva u Europi i sve imamo naj, i sve je naj, naj, naj.

http://crniblogkomunizma.blog.hr/