subota, listopada 11, 2008

Croatia Libertas: Hrvati žrtve islamskih terorista, tražimo razdruživanje

MOSTAR - Nakon nekoliko desetina terorističkih napada na hrvatske povratnike u Središnjoj Bosni, nakon nekoliko ubojstava djece, od koje je zadnje bilo u Sarajevu i nakon posljednjeg ubojstva u Hrvata u FIS Vitezu i neprestanih napada na hrvatsku imovinu u Bosni i Hercegovini, za što nitko nikada nije odgovarao – tražimo od hrvatskih predtavnika u vlasti pokretanje potpunog razdruživanje iz Federacije BiH jer hrvatski civili i imovina su postali meta islamskih terorista koje štiti službena bh politika čiji je cilj protjerivanje, zastrašivanje i likvidacija Hrvata u čitavoj Bosni i Hecrgovini, priopćila je nevladina organizacija Croatia Libertas.

Croatia Libertas poziva dr. Dragana Čovića. Dr. Božu Ljubića i dr. Zvonku Jurišića da odmah pokrenu postupak "razdruživanja iz Federacije BiH koja je od samoga početka bila država s greškom".

-Hrvati u BiH traže samo zaštitu od terorističkih napada i ukoliko sami ne poduzmete odgovarajuće korake najavljujemo samoorganiziranje obrane od terorizma. U najkraćem roku ćemo uputiti u Parlamentarnu proceduru inicijativu s 10% prikupljenih potpisa, odnosno 15.000 potpisa sa zahtjevom za uspostavu administrativne zaštite u obliku hrvatskoga multietničkoga entiteta u BiH, stoji u priopćenju.

Croatia Libertas poručuje bošnjačkim političarima da od danas "djeluje Vijeće za nacionalnu sigurnost Hrvata u BiH, kao institucija za obranu civila u BiH od terorista, koje će uspostaviti suradnju s antiterorističkim institucijama i sve informacije koje posjedujemo će biti proslijeđivane Interpolu i FBI-u".

11.10.2008.
Pincom.info