ponedjeljak, siječnja 04, 2010

Malo ze-gej tolerancije neće škoditi

Zagrebačka snošljivost nadaleko je poznata. Skoro ko i Sarajevska. Folksdojčeri odavno su protjerani. Židovi se mjere na kapaljku. Srbi, oni preostali, polako pakuju kofere. Red je došao na nas.seljačine, tovare, tamburaše, hercegbosance. Jutros je Index.hr objavio krivotvorinu od teksta u kojoj se osvrće na kolumnu Nikole Zirduma. Kako su na taj pamflet reagirali tolerantni "zagrepčanci" , gutači Babićeva smeća, pročitajte u nastavku. Sve sami biseri bečke škole . Podružnica Agram.

Komentari koje ispod možete pročitati odišu europeizmom naše metropole, altruizmom i humanošću. Tako su pažljivi i osjećajni da nam je krivo što smo napisali da tako truo i ksenofoban grad kao Zagreb šteti Hrvatskoj kao metropola te da bi trebalo naći neku zdraviju sredinu za metropole. Recimo Varaždin ili Rijeku.



* koji k uopće dolaze ovamo i nikad više ne odu? ja ih sigurno nisam zvala, a vjerujem ni ostatak zagreba

Više od Hercegovaca me živciraju ovi ćukuni, tovarčine lijene ljute.. alo brale.. vidiii meeee... aaa u Zagrebu san.. upa san na faks.. vozin se prvi put u zivotu u tramvaju.. a ne.. to je trajekt!! Dolaze tu studirat, radit, osnuju obitelj i onda pljuju po gradu koji im je to omogucio... seru o nekoj centralizaciji?! PA TKO VAM JE KRIV KAJ STE VI NESPOSOBNI?! Imate more! Napravite neki kurac od toga.. napravite ribarske brodice... a ne.. vi dovucete seljaka Keruma... jebate... vise ribe ima u Zagrebu, nego u Splitu.. i sad mi krenite srat o centralizaciji.. je.. Zg vam je kriv za sve.. u Jugi vam je bio Beograd kriv.. Zg je samo zamjena...

nakotilo se puno lopova, muljatora, pa bi mi bili najsretniji da se isti ako već ne na goli otok vrate sebi doma a ovima da prestanu cicati novce od građana RH

što više poklonika ovakvog razmišljanja, i manje hercegovačke bagre će dolaziti u zagreb :)

bogami još je manje dobro da jebeni hercegovci koji žive na našoj grbači odlučuju o našem životu

ma marš u pm -zagrebu je pun kurac hercegovaca i bosanaca i ne samo zagrebu

Zagreb je truo grad, a truo je otkad su počeli ercegovna i bosančerosi dolaziti u njega i promovirati arvatstvo uz zvuke četničkih pevaljki, amrad janjetine, kopanje nosa....SFSN

Treba vam svima zabranit pravo glasa, a ne samo Hercegovcima.

gubite ste od kud ste dosli pedercine sa naglaskom pun vas je zagreb

Nije riječ o rasističkoj Hrvatskoj nego o Europskoj Hrvatskoj koja ima sve manje strpljenja i sve teže podnosi svaku daljnju balkanizaciju što bi bio i izbor Bandića.
They just don't get it...naše kulture su sasvim drukčije...i mi ne želimo ono što oni žele. I stvar počinje pucati po šavovima.

ercegovci poštedite nas onda vaših trulih glasova koje dajete u zemlju u kojoj ne živite niti doprinosite"

ja sam rođen u zagrebu i hodan slobodno i ponosno njime. a ti se gubi u svoju vukojebinu iz koje si došao

ma nek se bosanci i hercegovci napuše svi kuraca sve je bilo dobro u zgbu do 1991 dok oni nisu došli netreba zagrebu još više smeća

bosanci i hercegovci ne pripadaju hrvatskoj to što su oni zabrijali da su hrvati nisu izdali su hrvatsku jel da su hrvati onda bi ostali u hrvatskoj a nebi bježali i nemojte onda glumiti hrvate u hrvatskoj veće nego što su pravi hrvati.


sada seru a kasnije ce taj isti zgb tražiti novce i nepovratne kredite, subvencije za stanove kad ce dolaziti ovdje studirati..

ipak je ovaj grad GRAD, za razliku od svih vukojebina tamo, tamo misle da je asfaltirana cesta i voda u pola kucanstava mjerilo za grad..

nabijem ih komotno sve na svoj omanji kurac jer veci ni ne zaslužuju, neka ostanu tamo di jesu, meni osobno oni netrebaju, a njihovi glasovi jos i manje..

za njih je Zagreb mjerilo građanstva, mi smo njima zapad:-)
samo znaju tražit..govna...

i kako je netko prije napisao...ljudi iz BiH su Bosanci, a ne nikakvi veliki Rvati
*
*

mamu im jebem..idem apaurin popit
*
*
*

ma treba ukinut glasanje dijaspore pa nek se jebu onda šta će meni neki iz bih odlučivat o vlasti u hrvatskoj pa jebem ja njega neka plača porez onda u hrvatskoj pa nek onda glasa

bogme su nas hercegovanca dobrano isisala ....

ovaj grad nije bio truo dok hercegovačke vucibatine i lopovi nisu počeli dolaziti u njega.Što je briga tu bagru koga ćemo mi izabrati za predsjednika, pa imaju svoju državu i neka se brinu tko će kod njih biti predsjednik.



Komentari koje ste pročitali djelo su Babićeve škole propagande, tzv urbane zagrebačke mladeži, koja je u nacističkom Ze-geju potpuno prihvaćena..Nakon etnički očišćenog Zagreba red je došao na genetsko čišćenje. Tumor koji treba odstraniti su oni drugi, manje vrijedni. Klasična arijevska spika. Priča o pravim i genetski krivim Hrvatima široko je prihvaćena. Urbani rasizam je podivljao. HHO šuti. Ustavni sud šuti. Babić sikće vatru. Kuljiš se zadovoljno smije. Imamo Hrvatsku?

poskok.info