petak, lipnja 06, 2008

Croatia Libertas: SDP financira udrugu Gariwo, a BOSS Front

MOSTAR- Nevladina organizacija Croatia Libertas demantira sve objede koje je na račun te organizacije izrekao predsjednik UG Front Danijel Senkić te najoštrije osuđuje ovakvu vrstu pokušaja etiketiranja i blaćenja te organizacije i svega što je hrvatsko u BiH.

Nevladina organizacija Croatia Libertas nema nikakve "neofašističke ideje" i potpuno se ograđujemo od toga i osuđujmo takve pojave, priopćeno je iz NVO Croatia Libertas.

U Croatia Libertas napominju kako je njihova udruga uredno registrirana u Mostaru sukladno važećim zakonima Bosne i Hercegovine i poštuje sve domaće i međunarodne norme te djeluje u oblasti nakladništva, kulture i proučavanja etno i narodnih običaja.

U BiH ne postoje nikakve organizacije koje su registrirane a promoviraju "neofašizam", ali postoje "udruge" koje promoviraju političke interese određenih neokomunističkih političkih stranaka koje su im ujedno i sponzori, ističe se u priopćenju Croatia Libertas.

Poznato nam je kako je politička stranka BOSS (Bosanska stranka) inicirala osnivanje Udruge FRONT koju i financira, a SDP BiH je osnivač Udruge Gariwo iz Sarajeva, a ujedno je i njihov financijer, tako da se može zaključiti da političke stranke komunističke provenijencije "kreiraju" javno mnijenje etiketirajući udruge građana suprotnog mišljenja fašističkim etiketama kako bi na jeftin i morbidan način dobili glasove birača, a okaljali ugled institucija građana koji se ne slažu s mišljenjem "drugova" iz Tuzle i Sarajeva, priopćeno je iz Croatia Libertas.

6.6.2008.
Pincom.info