četvrtak, travnja 15, 2010

PREDSJEDNIK U SJENI POSJEĆUJE DRŽAVU U BANANI: "Ispričat ću se Hrvatskoj za zločin u Pakračkoj poljani"

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine u sjeni i predsjednik u sjeni budućeg hrvatskog entiteta gospodin Jerko Ivanković Lijanović putuje sutra u službeni posjet Republici Hrvatskoj. Na put će ga ispratiti, supruga Anđa, ćaća Lijan, brat Jozo, nevjesta Mara i komšija Jure ako bude trijezan.

Gospodin Lijanović je ukratko prokomentirao dolazak kolege Josipovića u BiH i njegovu ispriku za „politiku podjele BiH“ koju je Hrvatska vodila devedesetih. On misli da je isprika gospodina Josipovića dobrodošla i nada se da će ona biti potkrijepljena i kakvom ratnom odštetom. Ako ništa drugo, barem povlaštenim položajem bosansko-hercegovačke mesno-prerađivačke industrije na tržištu RH.

Predsjednik Lijanović očekuje da će se kolega Josipović ispričati i Hrvatima u BiH zbog namicanja „luđačke košulje“ odnosno nametanja Daytonskog sporazuma. Zatim za deset godina glupih viceva njegovog prethodnika Stjepana Mesića i njegovo stalno miješanje u recepturu za ćevape i unutarnje stvari BiH.

Predsjednik Lijanović namjerava se ispričati poreznim obveznicima u Republici Hrvatskoj za agresiju koja je na nju od 1991. do 1995. vršena s teritorija BiH. To se prije svega odnosi na svakodnevno granatiranje i mitraljirane Županje, Slavonskog Broda, napad na Dubrovnik i slično.

U skladu s politikom općeg praštanja i pomirenja predsjednik Lijanović će posjetiti Pakračku poljanu i Medački džep gdje će se ispričati poreskim obveznicima srpske nacionalnosti za zločine i agresivnu politiku Republike Hrvatske prema njima tijekom devedesetih, što je prije svega bilo manifestirano u njihovom „izbacivanju iz Ustava“ i nametanju šahovnice.

Predsjednik Lijanović se u subotu ujutro svojim privatnim automobilom vraća u zemlju.

Cinik l poskok.info